NYHEDER

Mød os på Digitaliseringsmessen 2024 i Odense!

Vi ser frem til at deltage på Digitaliseringsmessen i Odense og glæder os til at møde jer der. Hos Signaturgruppen er vi klar til at demonstrere vores nyeste løsninger og tale med jer om hvordan vi kan støtte jeres organisation med de nyeste værktøjer inden for identitetsstyring og sikkerhed.

19.09.2024 15.40
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis nisl ante. Donec mollis pulvinar mauris ut ultrices. Praesent accumsan, diam a tempor ultric.

NSIS-compliance og FullService Lokal IdP
Ved vores stand kan I høre mere om vores løsninger til NSIS-compliance og hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med at overholde de strenge identitetsstandarder. Vi tilbyder en FullService Lokal IdP, der sikrer fuld kontrol over identitetsstyring og fleksibilitet i login-processer - uden behov for en NSIS-revision.
Derudover kan du også få indsigt i vores Lokal IdP-løsning, som giver din organisation mulighed for selv at udstede ID-midler til brugere. Med denne løsning kan jeres brugere logge ind på både interne IT-systemer og offentlige selvbetjeningsløsninger uden at skulle gå via MitID. Dette er ideelt for organisationer, der kræver en høj grad af tilpasning og sikkerhed på egen infrastruktur.

SoloID Authenticator
Et af vores nyeste produkter, SoloID Authenticator, er en multifaktor-autentificeringsløsning (MFA), designet til at møde høje sikkerhedskrav og serviceaftaler. Besøg vores stand for at få en demonstration af, hvordan SoloID Authenticator kan sikre en gnidningsfri autentificeringsoplevelse med funktioner som universel eID-understøttelse, QR-koder for nemhed, og sikker OTP-generering.

Sikker Mail
Vi tilbyder også en løsning for sikker mail, som gør det nemt at sende krypterede og signerede mails. Besøg vores stand for at lære, hvordan vores automatiserede løsning kan integreres med jeres eksisterende systemer, så I kan administrere sikker mail effektivt.

Medarbejder Onboarding
Vores onboarding-løsning sikrer en effektiv og sikker start for nye medarbejdere. Med funktioner som selvbetjent adgangskodeadministration, valg af 2-faktor autentifikation og accept af organisationsbetingelser, er vores løsning designet til at forenkle onboarding-processen og styrke sikkerheden. Få en demonstration af, hvordan vores løsning kan integreres med jeres systemer på vores stand.

Lokal rettighedsstyring
En lang række organisationer, der ofte har brug for at få adgang til offentlige tjenester, som f.eks. Virk.dk, kan få stor glæde af at få styring på sine rettigheder til adgang for organisationens brugere. Signaturgruppens løsning flytter administrationen af brugernes rettigheder fra eksterne portaler til det lokale Active Directory (AD). Dette betyder, at rettigheder administreres effektivt og lokalt, hvilket sparer tid og giver et klart overblik. Besøg vores stand for at lære, hvordan vores løsning kan forenkle jeres adgangsstyring og reducere behovet for manuel administration.

 

Kom og besøg vores stand - vi glæder os til at vise dig vores løsninger og diskutere, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at forbedre sikkerhed og effektivitet.
 

Vi ses i Odense!