NYHEDER

Signaturgruppen kåret som Danmarks bedste IT-sikkerhedsfirma af Computerworld

Signaturgruppen har modtaget en anerkendelse fra Computerworld, som har kåret os som nummer 1 inden for IT-sikkerhed i Danmark. Derudover er vi placeret som nummer 15 på den samlede liste over de bedste IT-virksomheder i landet!

Denne placering er et resultat af vores hårde arbejde og fokus på at sikre vores kunders overgang fra NemID til MitID, en opgave vi har forberedt og arbejdet på gennem flere år.

19.09.2024 11.55
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed quis nisl ante. Donec mollis pulvinar mauris ut ultrices. Praesent accumsan, diam a tempor ultric.

Året 2023: En milepæl for Signaturgruppen
Året 2023, som kåringen er baseret på, var et særligt år for os. Vi afsluttede migreringen fra NemID til MitID – en proces, som har været flere år undervejs. Denne migrering har været en vigtig del af vores succes, og det er utrolig tilfredsstillende at se, at vores indsats bliver bemærket. Med overgangen fuldført, forventer vi et mere stabilt aktivitetsniveau i fremtiden, men denne anerkendelse bekræfter, at vi fortsat leverer solide resultater og gode løsninger til vores kunder.

Fokus på aldersverificering
Med fremtidens marked i fokus har vi rettet vores opmærksomhed mod aldersverificering, en løsning vi allerede har lanceret. Lovgivningen om aldersverifikation ved køb af alkohol, tobak og nikotinprodukter træder i kraft den 1. oktober 2024, og vi har udviklet en løsning, der gør det nemt for webshops at overholde de nye regler uden unødvendig håndtering af persondata. Vores løsning blev også bemærket sidste år, da Vinoble implementerede aldersverifikation via MitID, hvilket sendte et signal til både politikere og andre webshops om vigtigheden af ansvarlig alderskontrol i onlinehandel.

Fremtiden for Signaturgruppen
Selvom vi har oplevet to store vækstperioder – først med NemID og nu med MitID – forventer vi en mere afdæmpet vækst fremover. Med aldersverificering som et nyt fokusområde ser vi frem til at møde nye udfordringer og muligheder. Med en stærk position i markedet, et dygtigt team og en klar strategi er vi rustet til at fortsætte vores vækst og levere sikre og innovative løsninger til vores kunder.
 

Læs mere om Computerworlds kåring her: Computerworld artikel.